Ο Σύνδεσμος
Στο άκουσμα του ονόματος του νομού των Σερρών  δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα 4 ιερά γράμματα της ομάδας μας εκφράζουν την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου. Μια πλειοψηφία που ξέρει τι πάει να πει προσφυγιά (Θράκη , Μικρασία, Πόντος), όπου  ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι για εμάς όλους ένα αθλητικός σύλλογος αλλά τρόπος ζωής.
 Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, έρευνες και στατιστικές αποδεικνύουν περίτρανα την υπεροχή του ασπρόμαυρου στοιχείου έναντι των υπολοίπων.
Άνω του 80% του νομού των Σερρών ζει και συμπορεύεται με τον Δικέφαλο Αετό.
      Η στέγη των φίλων του Π.Α.Ο.Κ. , που θα συσπείρωνε και θα ήτανε το σημείο αναφοράς της ιδέας του Δικέφαλου,πήρε σάρκα και οστά το 1989 ως “Σύνδεσμος Φίλων Π.Α.Ο.Κ. Νομού Σερρών”. Παράλληλα το οπαδικό κίνημα του Π.Α.Ο.Κ. στον νομό ισχυροποιήθηκε τα μετέπειτα
χρόνια και με την ίδρυση αρκετών συνδέσμων όπως της Νιγρίτας, του Σιδηροκάστρου, του Στρυμωνικού του Νέου Σουλίου κ.α. θωρακίζοντας ακόμα περισσότερο το ασπρόμαυρο στοιχείο και στην περιφέρεια.
Από το 1989 οι ΠΑΟΚτσήδες των Σερρών ακολουθούν πιστά τον Δικέφαλο και βρίσκονται σε όλα τα πέταλα εντός αλλά και εκτός Ελλάδας για την ενίσχυση της αγαπημένης μας ομάδας.
      Πέρα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, ο ΠΑΟΚτσήδικος κόσμος των Σερρών έχει σταθεί στο πλευρό του δικέφαλου και στις δύσκολες διοικητικές στιγμές που ταλάνιζαν και αποσύνθεταν την αγαπημένη μας ομάδα με μαζική παρουσία σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και συλλαλητήρια.
  Οι δραστηριότητες του Συνδέσμου όμως δεν μένουν στο αθλητικό κομμάτι, αφού έχουν διοργανωθεί συσσίτια για άπορους συμπολίτες
μας καθώς και παροχές οικονομικής βοήθειας σε ανθρώπους που την χρειάζονταν. Δραστηριότητες οι οποίες εντάσσουν τον Σύνδεσμο μας
ως ενεργό κομμάτι της κοινωνίας των Σερρών.
   Σήμερα η ιδέα αυτή  του Δικέφαλου αετού στις Σέρρες βρίσκεται στην πλατεία Εμπορίου στο κέντρο της πόλης στην Οδό ΦΙΛΩΤΑ 6 και θα έχει για πάντα ανοιχτές τις πόρτες για όλο τον φίλαθλο κόσμο του Π.Α.Ο.Κ.

ΥΓ:  Ο ΒΟΡΡΑΣ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ γιατί για όλους μας αδέρφια
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ,ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ


Αφιέρωμα στο 1926.gr

Π.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός Κ17 (Ξάνθη) 11.05.2013

Εγκαίνια καινούριων γραφείων , Νοέμβριος 2012Inter - Partizan (Meazza Stadium October 25, 2012)


Π.Α.Ο.Κ. - Νάσε Τάκσι (Στα Σκόπια)
Γυναικείο Ποδόσφαιρο για το Champions League
 Bnei Yehuda - P.A.O.K. ( Ισραήλ - Αύγουστος 2012)

1o CAMPING FANATICS FACTORY
Undinese Calcio - P.A.O.K. FC  (Stadio Friuli, Udine 2012)Bratislava (Επιστροφή από Ιταλία)


Karpaty - Π.Α.Ο.Κ. (Lviv , Ουκρανία 2011)Π.Α.Ο.Κ. - PARTIZAN Together Forever (Σέρρες  Ιουλιος 2011)


Βελιγράδι (2011)
Amsterdam No.2 (2010) 

Villarreal 2010


Εκδρομή στο Amsterdam No.1 (2009)
ΤΟΥΜΠΑΜπασκετάκι